Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na policích knihkupectví se nacházejí spousty knih od autorů věkem pokročilých, ale s literárním projevem hodným nenadaného žáka základní školy. Objeví-li se mezi nimi práce nadaného skutečného žáka ZŠ, nemám nic proti. Kdo by jinak měl umět psát pohledem třináctiletého dítěte, když  ne třináctileté dítě?

1 0
možnosti

Takový Mozart skládal hudbu již v pěti letech, tak proč by někdo nemohl napsat knihu ve třinácti? To, že Vy se ve svém věku nezmůžete na nic jiného, než na kritiku díla, které jste ani nečetl neznamená, že na tom tak bídně musí být i ostatní;-)

4 1
možnosti

tady někdo závidí...a hodnotit knihu bez přečtení je ubohé...

2 1
možnosti

No, když uvážím, že Bohumil Hrabal se stal stal spisovatelem ve 49 letech.......:-/

1 0
možnosti

a číst se to nedá...

0 1
možnosti

Pane Kasle, já furt nechápu, proč Vás tolik popuzuje, že třináctiletá holka napíše knížku. Dnešní knižní trh je přesycen knihami a můžete si přece vybrat co budete číst. Navíc by bylo férovější si tu knihu nejdřív přečíst a pak vynést soud.

6 1
možnosti

Jsem starej, sežral jsem všechno vědění světa a na moudrost mám monopol. A vy mladí zobani držte huby šoupejte nohama a klaňějte se nám vyvoleným. Vůbec totiž není důležité jak něco vnímáte, cítíte, nebo jak berete svět. To MY JEDINI stářím a životem protřelí máme právo vnímat a cítit. vás zobáky nic netrápí jen nezodpovědně žijete z našich dospěláckých peněz a na náš úkor..

Takhle jste to nějach chtěl původněš napsat, viďte.... Blééé grc grc grc grc blé......Rv hypermegaantikarma.

3 1
možnosti

Spousta literátů, které pravděpodobně považujete za životaznalé pokládající si existenciální otázky začínali se svými prvotinami ještě dříve. Je smutné, že lidé velmi rádi hodnotí dříve, než se jim něco dostane do rukou. Předsudky jsou v naší společnosti hluboce zakořeněny a Váš - dá-li se to tak nazvat - článek, je toho důkazem...Rv

3 1
možnosti

Neposuzovala bych nic, co bych si nejprve nepřečetla. Je možné, že se svým psaním dokáže přiblížit svým vrstevníkům blíže než někdo, jehož fantazie a energie byla omlácena právě těmi životními zkušenostmi. Stephen King prodával velmi úspěšně své komiksy spolužákům již na prvním stupni základní školy. Možná by neškodilo trochu nadhledu. :-)

5 1
možnosti

No komiks a kniha je trošku rozdíl, nemyslíte?

1 0
možnosti
Foto

To mám rád, když se někdo vyjadřuje ve stylu ... nečet jsem to(neznám to), ale jistě to bude stát za starou belu.Rv

4 1
možnosti
Foto

M29i20l63a40n 13K12a10s31l

8. 10. 2013 16:52

Aha, další, co ve třinácti rozuměl životu. Rv

0 4
možnosti
Foto

... nevidim duvod, proc nevydat ve13-ti knihu, anebo na blogu publikovat fotky z dovolene ... cim vic na vyber tim lip, ne?

Naivnimu mladi bychom ale meli jit prikladem a nepohrdat jim stejne jako naivni mladi pohrda starci kterym nad tricet ;-)

3 1
možnosti
Foto

M49i22l44a83n 17K16a68s88l

8. 10. 2013 16:51

Ještě dva roky jí schází, než bude mít vůbec sex. Ale má odvahu psát o životě. Ne, že by život byl o sexu, ale určitou roli, přiznejme si to, hraje. :-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Zavilý konzument kvalitní kultury.