Diskuse

Paní Bostlová

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

16. 1. 2013 23:52

S Bostlovou nema smysl diskutovat, ta je evidentne nemocna.

3 0
možnosti

Když píšete k článku paní Bostlové,

tak tam alespoň vložte odkaz na její článek.

Ten opsaný dopis pí. Čáslavské byl vložen jako inzerát a už jsem ho někde četl.

Vidím v TV tolik lidí, kteří nemají domov a potřebovali by pomoc daleko víc než pí. Čáslavská, že mne dopis pí Čáslavské nemůže dojmout. Téměř každou noc umírá zimou nějaký bezdomovec, kterého zloději, či podvodníci okradli o domov a kterého tento režim neochránil od podvodníků a ani mu nebyl schopen zajistit teplý prostor na vyspání.

Tento pravicově konzervativní režim včetně Kalouska, prezentuje i kníže Schwarzenberg. Rozdávají si prachy navzájem a na lidi kašlou. Takového presidenta nechci!!![>-]!!

1 3
možnosti

P12a90v72e11l 49S15y17c68h75a

16. 1. 2013 21:45

Dokážete napasovat svou předvolební agiku i na blog o jogurtech? Nebo o výletu na Karlštejn? Jsem si jistý že to dáte:)

2 3
možnosti

P29a40v21e78l 89B33a42c45í93k

16. 1. 2013 20:53

PPP projekty jsou včetně správy po dobu 20 let, a ty pení ze se taky postupně splácejí, proto je cena včetně úroků. :-P

1 1
možnosti

Jestli je ten dopis autentický, tak u mě p. Čáslavská klesla v očích. Vždy jsem jí fandil a ctil ji, ale toto podbízení je trapné. Takových lidí, kteří pomáhají ostatním jsou stovky, většinou ovšem mezi těmi chudšími. Ale to je přece nestaví do role kandidátů na presidenta. Rv

3 3
možnosti

Jsou tu dvě roviny. Mluvíte o nějakém článku paní Bostlové, neznám jej, nechci komentovat. Jen vím, že tahle dáma má v lecčems pravdu. Nehledě na to, že i děti ve škole dobře ví, co je Karel za spící kvítko. Ovšem otevřený dopis bývalé sportovkyně, to je jiná káva. Vše vybarvila v pestrých morálních barvičkách, jen na jedno zapomněla. Zmínit se o aktivitách prezidentského kandidáta namířených přímo proti nám, občanům ČR. A nebudu je tu všechny vyjmenovávat, klikat jistě umíte. Takže je to vlastně snůška chvalozpěvů, proti které paní Věra celý život tak vehementně bojovala, když se utkala s nerovným komunistickým protivníkem. Otázka na závěr. A o čem je vlastně váš článek? Ví to někdo?

8 12
možnosti

Zvlastni, neznate clanek pani Bostlove ale vite ze ma v necem pravdu. Takto proziravy jste casto? Ano, klikat vsichni umime, ale kdyz uz na neco upozornujete, tak by bylo dobre nejaky odkaz vlozit, mam na mysli to, cim tak zasadnim pan Schwarzenberg skodi.

10 6
možnosti

P72a46v56e89l 83S13y54c30h19a

16. 1. 2013 16:14

Paní Bostlvá je především nemcná a pokud ji zná někdo osobně, ať jí vzkáže, že přeju brzské uzdravení....

10 4
možnosti

Blahoslaveni chudi duchem, kdoz voli Zemana. Ovsem co se tyce pani Bostlove, u clanku, ktere ona pise, se duch nevyskytuje vubec. Tato pani je zcela ve viru jakychsi teorii o spiklenectvi vsech proti vsem. Z jejiho pohledu jsou vsichni, krome jeji malickosti, satanisti, agenti CIA, MOSSADU a dalsich moznych i nemoznych uskupeni. Vsichni jsou zednari a illuminati.

7 6
možnosti

Paní Bostlová má na rozdíl od autora tohoto článku pravdu, (nejen) co se týče prezidentské volby.

3 13
možnosti

Už po škole Sedláčku? :-)  Ty máš štěstí že tě bereme jen jako srandu. Nevím jak by si ty svoje žvásty o kolaborantech vysvětloval u soudu.

6 6
možnosti

Pani Bostlova se jevi jako psychicky nemocna. Je posedla tim, ze svet ovladaji iluminati ci zednari nebo snad dokonce Zide. Je posedla tim, ze po ni, bezvyznamne pani z Decina jdou. Posledne tu zverejnila jakysi email, ktery udajne dostala. Jsem si jist, ze bude si ho vymyslela, ci poslala sama sobe, nebo si z ni z duvodu jeji posedlosti nekdo dela dobry den. Stejne jako znamemu islamobijci psali emaily lide, ze jako mu nabizeji penize, kdyz se prestane navazet do muslimu, on na to skocil a dokonce podaval trestni oznameni. Asi neni fer si z nemocnych delat srandu, nicmene pokud jejich soudnost a vlastni ego dovoli, ze uveri tomu, ze by jim nekdo takove emaily psal, je to asi castecne i jejich problem.

15 3
možnosti

Paní Bostlovou vidím jako určitou obdobu konspiračních teoretiků. To, co vypadá jako málo pravděpodobná exotická varianta, bere jako hotový fakt, o němž se nediskutuje. Na obdržené emaily jsem pojal podezření před pár měsíci, kdy psala o (proti) Karlu Janečkovi. Proč by jí zákulisní machinátoři prozrazovali, koho chtějí udělat premiérem?

2 0
možnosti