Milan Kasl

Pane Miroslave Petře

1. 04. 2015 10:30:00
Když už nepřipouštíte diskuzi, přečtěte si aspoň toto: 1) Pilotův psychiatr mu opravdu sebral možnost lítání, nechápu, proč jste si vymyslel, že ne. Rok a půl to měl v papírech, pak přešel k jinému psychiatrovi a tomu připraveně lhal, aby dostal papíry zpět. Dotyčný psychiatr by měl podle mých známých lékařů přijít o licenci.

2) Policie našla v jeho počítači kromě "úchylného porna" ještě články o sebevraždách a zjistilo se, že byl pravidelným návštěvníkem stránek o sebevraždách.

3) Dveře do kokpitu zamkl sám, nikdo jiný to udělat nemohl, aby se tam kapitán nedostal.

4) Data z transpondéru vysílajícího rádiový signál ukazují, že někdo v kokpitu změnil nastavení výšky z 38 000 stop (zhruba 11,5 kilometru) na pouhých 100 stop. To je 30 metrů nad zemí. Stroj se přitom blížil k vysokým horám a Lubitz seděl v kabině sám. Přenastavení autopilota neudělá žádná střela, to udělá jedině pilot osobně.

5) Před dvěma lety vyšel v letecké revue článek právě o té slabině možnosti kopilota se zamknout, kdy píše jeden holandský kapitán, jak se této možnosti bojí, protože druhého člověka v kabině dost často vůbec nezná a co když mu šíbne. To byl možná článek, který ho postrčil.

6) Právě se s ním rozešla po sedmi letech přítelkyně, to je pro takového psychopata (a že jím byl, je už teď jasné, jeho poslední testy byly očividné podvrhy) je to dostatečný způsob spustit to, co už dávno studoval na internetu.

Nevím, kde jste přišel k informaci o technické závadě, která vůbec není na programu dne a na základě čeho tvrdíte, že je pilot naživu. Nalétl jste na nějaký hoax.

Proboha přestaňte tvořit své konspirační teorie a raději zkuste pochopit pravdu. V Haló novinách ji ovšem nenajdete.

Autor: Milan Kasl | karma: 20.41 | přečteno: 789 ×
Poslední články autora